---
title: "Fast Reports - Φόρμες παραστατικών & Εκτυπώσεις"
canonical: "https://wiki.soft1.eu/space/ATEL/335184428/Fast%20Reports%20-%20%CE%A6%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%20%26%20%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82"
format: markdown
---
---

#### <span style="color: #ff991f">↪</span><span style="color: #36b37e"> Fast Reports - Εισαγωγή / Εξαγωγή αρχείου</span>

Στην περίπτωση που έχετε ήδη ένα Fast report αρχείο μπορείτε να το εισάγετε στην εφαρμογή με τον εξής τρόπο.

Για <u><span style="color: #36b37e">Φόρμες εκτύπωσης</span></u>: Από το μενού *Οργάνωση → Σχεδιασμός συναλλαγών → Φόρμες παραστατικών → Πωλήσεων → Παραστατικά πωλήσεων → Fast Reports tab*

- επιλέξτε **Νέα εγγραφή**, δώστε μια **Περιγραφή **και πατήστε ΟΚ,
- στο νέο παράθυρο πατήστε **File → Open** και κάντε εισαγωγή του αρχείου,
- σχεδιάστε τη φόρμα όπως επιθυμείτε και πατήστε **File → Save** για να την αποθηκεύσετε.

Για <u><span style="color: #36b37e">εκτύπωση</span></u>: Από το μενού *Reporting Tools → Design → Fast Reports*

- επιλέξτε την **κατηγορία **στην οποία θα εντάξετε την εκτύπωση και δώστε μια **Περιγραφή**.
- πατήστε **Σχεδίαση **ή** κάντε διπλό κλικ στην εκτύπωση** για να μεταβείτε στο σχεδιαστικό περιβάλλον.
- πατήστε **File → Open** και κάντε εισαγωγή του αρχείου,
- σχεδιάστε την εκτύπωση όπως επιθυμείτε και πατήστε** File → Save** για να την αποθηκεύσετε.