Create Content
Δείτε έξυπνες οδηγίες και συμβουλές χειρισμού που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας με το Soft1.

Φίλτρα (Ημερομηνίας & Ώρας) σε Λίστα
Φιλτράρετε δυναμικά τα ευρετήριά σας

Ανατρέξτε εύκολα και γρήγορα στα επιμέρους δεδομένα που επιθυμείτε, φιλτράροντας τα ευρετήριά σας με βάση την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θέλετε. Προβάλλετε στοχευμένα ενέργειες CRM, π.χ. κλήσεις ή service tickets, ακόμη και παραστατικά για το χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει.

Θέλετε για παράδειγμα να δείτε όλες τις εγγραφές CRM; Τρέξτε τη λίστα «Στατιστικά Ενεργειών», ορίζοντας τις ημερομηνίες και τις ώρες έναρξης και λήξης. Το Soft1 φιλτράρει αυτόματα τις εγγραφές, εμφανίζοντας μόνο αυτές που αφορούν στο επιλεγμένο διάστημα.

Learn More

Εκτύπωση Ετικετών - Παραστατικό Αποθήκης
Εκτυπώστε εύκολα και γρήγορα τις ετικέτες των ειδών σας

Διευκολύνετε τις καθημερινές εργασίες της επιχείρησής σας, συγκεντρώνοντας άμεσα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε αναφορικά με τα είδη σας όπως τιμές, εκπτώσεις, εμπορικούς κωδικούς (SKUs) κλπ., σε ένα μόνο Παραστατικό.  

Απλά επιλέξτε τα είδη που θέλετε, αξιοποιώντας ένα Ευρετήριο Αποθήκης του Soft1 και με δεξί κλικ δημιουργήστε το Παραστατικό Ετικετών. Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να ορίσετε το πλήθος των ετικετών (π.χ. βάσει Υπολοίπου Αποθήκης/Καταστήματος), να τις αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση ή να προχωρήσετε στην εκτύπωσή τους.

Learn More

Απαγορεύσεις κινήσεων Συναλλασσομένων
Διατηρήστε τον έλεγχο των συναλλαγών σας

Ελέγξτε καλύτερα τις συναλλαγές σας, αποτρέποντας αυτόματα την εκτέλεση κινήσεων προς οποιονδήποτε συναλλασσόμενο εσείς επιθυμείτε. Πώς; Αξιοποιώντας τις Απαγορεύσεις Κινήσεων Συναλλασσομένων του Soft1!

Επιλέξετε οποιονδήποτε συναλλασσόμενο της επιχείρησής σας, π.χ. ένα προμηθευτή και ορίσετε ποιές κινήσεις δεν θα είναι επιτρεπτές προς αυτόν, όπως η αποστολή εμβάσματος. Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και εάν κάποιος χρήστης προσπαθήσει (εκ παραδρομής) να καταχωρίσει ένα έμβασμα προς το συγκεκριμένο προμηθευτή, το Soft1 θα εμποδίσει την εκτέλεση της συναλλαγής.

Learn More

Mηνύματα & Υπενθυμίσεις στο Soft1
Μείνετε πάντοτε ενήμεροι για κάθε τι σημαντικό

Παραμείνετε διαρκώς ενημερωμένοι -εσείς και τα στελέχη σας- για προγραμματισμένες ενέργειες, εκκρεμότητες κ.λπ. αξιοποιώντας τη δυνατότητα αποστολής Υπενθυμίσεων και Μηνυμάτων μέσα από το Soft1.

Απλά, καταχωρίστε μία υπενθύμιση ή ένα μήνυμα στο σύστημα, ορίστε τους παραλήπτες, την ημερομηνία, την ώρα και τη συχνότητα εμφάνισης.

Την επόμενη φορά που ο συγκεκριμένος χρήστης/ ομάδα χρηστών κάνει log in στο Soft1, η υπενθύμιση ή το μήνυμα θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη του με τη μορφή pop-up παραθύρου.


Learn More

Διαχείριση εταιρικών δαπανών!
Διαχειριστείτε τα εξοδολόγιά σας

Έξοδα ταξιδίων, έξοδα μετακινήσεων, έξοδα σίτισης και φιλοξενίας.

Οποιαδήποτε δαπάνη κι αν πραγματοποιείτε εσείς ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σας, μπορείτε να τη διεκπεραιώνετε εύκολα και γρήγορα, αξιοποιώντας τα Soft1 Εξοδολόγια.

Και το κυριότερο; Μπορείτε να καταχωρείτε τα έξοδά σας -προς έγκριση- τη στιγμή ακριβώς που πραγματοποιούνται, από όπου κι εάν βρίσκεστε!
Learn More

Ομαδοποίηση & Χρονολογική Ανάλυση Δεδομένων!
Αξιολογήστε την ενηλικίωση κρίσιμων υπολοίπων

Παρακολουθήστε καλύτερα την εξέλιξη σημαντικών δεδομένων της επιχείρησής σας, όπως αυτά που αφορούν εισπράξεις/πληρωμές ή ακόμη και είδη αποθήκης, αναλύοντάς τα -εύκολα και γρήγορα- στο βάθος χρόνου που σας ενδιαφέρει.

Πώς; Εφαρμόζοντας τις Ζώνες Ομαδοποίησης του Soft1 σε Εργασίες, Ευρετήρια ή/και Εκτυπώσεις όπως για παράδειγμα, στα Ανεξόφλητα Παραστατικά Πελατών, που σας βοηθά να ελέγξετε την πορεία των απαιτήσεων της επιχείρησής σας, κατανέμοντας τα σχετικά υπόλοιπα βάσει της συμφωνηθείσας ημερομηνίας αποπληρωμής.


Learn More

Συντομεύσεις πληκτρολογίου
Διαχειριστείτε άμεσα εργασίες από το πληκτρολόγιό σας

Πραγματοποιήστε έξυπνα τις καθημερινές σας εργασίες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Τρέξτε εύκολα και γρήγορα Ευρετήρια, Εργασίες, Εκτυπώσεις ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο Soft1, ορίζοντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που επιθυμείτε.

Με τον τρόπο αυτό, πληκτρολογώντας απλά το πλήκτρο ή το συνδυασμό πλήκτρων που έχετε εσείς δηλώσει (όπως πχ “Ctrl + 1”), μπορείτε να ανατρέχετε άμεσα στο αρχείο των πελατών σας, την εκτύπωση υπολοίπων ή την αναφορά εισπράξεων-πληρωμών και γενικότερα, οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που αφορά την καθημερινή σας εργασία.

Learn More

Απεικόνιση Δεδομένων βάσει Χρωματικής Ζώνης
Προβάλλετε με highlight σημαντικά δεδομένα

Πραγματοποιήστε έξυπνα τις καθημερινές σας εργασίες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Τρέξτε εύκολα και γρήγορα Ευρετήρια, Εργασίες, Εκτυπώσεις ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο Soft1, ορίζοντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που επιθυμείτε.

Με τον τρόπο αυτό, πληκτρολογώντας απλά το πλήκτρο ή το συνδυασμό πλήκτρων που έχετε εσείς δηλώσει (όπως πχ “Ctrl + 1”), μπορείτε να ανατρέχετε άμεσα στο αρχείο των πελατών σας, την εκτύπωση υπολοίπων ή την αναφορά εισπράξεων-πληρωμών και γενικότερα, οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που αφορά την καθημερινή σας εργασία.

Learn More

Ιεραρχική Δομή Δεδομένων!
Ομαδοποιήστε τα δεδομένα σας σε πολλαπλά επίπεδα

Οργανώστε, διαχειριστείτε και παρακολουθήστε καθημερινά τα δεδομένα σας σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Πώς; Κατηγοριοποιώντας τα σε όποιο ιεραρχικό επίπεδο εσείς επιθυμείτε.

Θέλετε πχ να παρακολουθείτε τα είδη της αποθήκης σας σε κάποια «ευρύτερη» Εμπορική Κατηγορία ή/και να εφαρμόζετε επιμέρους τιμολογιακές πολιτικές σε αυτήν; Αξιοποιήστε την επιλογή Ιεραρχία που βρίσκεται στην Taskbar, επιλέξτε τις κατηγορίες ειδών που σας ενδιαφέρουν (πχ. Πουκάμισα αμάνικα) και με drag and drop, «σύρετέ» τις απλά κάτω από την κατηγορία που επιθυμείτε (Πουκάμισα).

Μάθετε περισσότερα

Αναζήτηση Δεδομένων σε Λίστα!
Βρείτε εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζεστε

Εργαστείτε έξυπνα, εντοπίζοντας εύκολα και γρήγορα τα δεδομένα που αναζητάτε κάθε φορά. Περιορίστε τα αποτελέσματα μίας «Λίστας» σε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας τον Active Browser της εφαρμογής.

Απλά, πληκτρολογήστε χαρακτήρες, λέξεις ή φράσεις-κλειδιά στο σχετικό πεδίο αναζήτησης και το
 Soft1 εμφανίζει αυτόματα, όλα τα σχετικά δεδομένα της Λίστας. Όπως ακριβώς στo Google Search! Πραγματοποιήστε παράλληλα περισσότερο σύνθετες και στοχευμένες αναζητήσεις με την προσθήκη συμβόλων.


Μάθετε περισσότερα

Εισαγωγή Δεδομένων "Από Ευρετήριο"!
Εισάγετε δεδομένα στα παραστατικά σας, γρήγορα

Αποφύγετε πολλαπλές χειροκίνητες καταχωρήσεις. Εξοικονομήστε χρόνο, εισάγοντας δεδομένα στα παραστατικά σας με λίγα μόνο κλικ, μέσα από τη δυνατότητα της εφαρμογής «Από Ευρετήριο».

Θέλετε πχ. να δημιουργήσετε ένα παραστατικό πώλησης ειδών; Απλά, επιλέγετε τη συγκεκριμένη δυνατότητα με δεξί κλικ, στη συνέχεια διαλέγετε (μέσα από μία ομάδα ειδών) το είδος ή και τα είδη που επιθυμείτε και… enter! Τα πεδία του παραστατικού συμπληρώνονται αυτόματα και το μόνο που χρειάζεται, είναι να καταχωρήσετε τις επιθυμητές ποσότητες.Μάθετε περισσότερα

Καταγραφή Εκτυπώσεων!
Ελέγξτε τις εκτυπώσεις των παραστατικών σας

Δείτε με λίγα μόνο κλικ, πόσες εκτυπώσεις έχουν πραγματοποιηθεί για οποιοδήποτε παραστατικό, αξιοποιώντας το ιστορικό εκτυπώσεων της εφαρμογής.

Απλά, ανατρέξτε στην εργασία Καταγραφή Εκτυπώσεων και ορίστε το χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει. Το Soft1 προβάλλει αυτόματα όλα τα παραστατικά που έχουν εκτυπωθεί στο διάστημα αυτό, εμφανίζοντας για κάθε ένα την ημερομηνία, την ώρα, τη φόρμα εκτύπωσης, αλλά και τους χρήστες που το έχουν εκτυπώσει.

Μάθετε περισσότερα

Δυναμικά-Πολλαπλά Φίλτρα σε Ευρετήρια!
Εστιάστε στα δεδομένα που σας ενδιαφέρουν

Απλοποιήστε τη δουλειά σας, προβάλλοντας μέσα από ένα πλήθος δεδομένων μόνο αυτά που χρειάζεστε για τις ανάγκες της ανάλυσής σας. Εύκολα, γρήγορα και με σύνθετα κριτήρια, όπως ακριβώς θα κάνατε και στο Excel.

Μέσα από οποιαδήποτε Λίστα του Soft1 (όπως πχ αυτή των Πελατών) επιλέξτε απλά τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν και με λίγα μόνο κλικ εφαρμόστε Πολλαπλά Δυναμικά Φίλτρα, καθορίζοντας ακόμη και επιμέρους συνθήκες (AND / OR) για πιο στοχευμένες αναζητήσεις. Αποτέλεσμα; Στην οθόνη σας εμφανίζονται πλέον μόνο τα αποτελέσματα στα οποία θέλετε να επικεντρωθείτε.

Μάθετε περισσότερα

Timeline - Χρονολόγιο κινήσεων και ενεργειών
Προβάλλετε χρονολογικά τις ενέργειές σας

Ελέγξτε, εύκολα και γρήγορα, την εξέλιξη έργων, συναλλαγών, λογαριασμών, επαφών με πελάτες και άλλων σημαντικών εργασιών. Πώς; Προβάλλοντας άμεσα το ιστορικό όλων των σχετικών κινήσεων και ενεργειών από το Timeline της εφαρμογής.

Μέσα από την καρτέλα ενός πελάτη πχ, μπορείτε με απλά βήματα να δείτε σε χρονική σειρά όλες τις πραγματοποιηθείσες ενέργειες, όπως παραστατικά, τηλεφωνικές κλήσεις, οικονομικές προσφορές, συναντήσεις κλπ., ανατρέχοντας εύκολα σε όποια επιθυμείτε με διπλό κλικ.


Μάθετε περισσότερα

Προγραμματισμός & Υλοποίηση Πληρωμών!
Αυτοματοποιήστε τις πληρωμές σας

Διαχειριστείτε καλύτερα τα χρήματά σας, έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα για τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς προμηθευτές και λοιπούς πιστωτές (βάσει των διακανονισμών που έχετε συμφωνήσει).

Προγραμματίστε τις πληρωμές σας και εξοφλήστε τα παραστατικά σας απευθείας μέσα από το Soft1, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο καθημερινά.

Απλά, ανατρέξτε στην εργασία «Προγραμματισμός Πληρωμών», δημιουργήστε αυτόματα τα εμβάσματα που επιθυμείτε και με δεξί κλικ, αποστείλετε τα στην τράπεζα προς πληρωμή.Μάθετε περισσότερα


Εμφάνιση σε χάρτη!
Εμφανίστε τα δρομολόγιά σας σε χάρτη

Προγραμματίστε καλύτερα επισκέψεις, συναντήσεις και παραδόσεις προϊόντων, περιορίζοντας το χρόνο και το κόστος των δρομολογίων σας. Προβάλλετε, εύκολα και γρήγορα, διευθύνσεις στο χάρτη (μέσω Google Maps), εμφανίζοντας ταυτόχρονα τη βέλτιστη διαδρομή.

Απλά, επιλέξτε κατά σειρά μια λίστα του Soft1 (όπως τα Παραστατικά Πωλήσεων), τις επιμέρους εγγραφές που σας ενδιαφέρουν… και με δεξί κλικ, την εργασία “Εμφάνιση σε χάρτη”.

Αυτομάτως, οι διευθύνσεις που αντιστοιχούν στις εγγραφές που επιλέξατε, απεικονίζονται στην οθόνη σας ως σημεία-προορισμοί στο χάρτη!


Μάθετε περισσότερα

Αυτόματη Εκτέλεση Ευρετηρίων!
Αυτοματοποιήστε την εκτέλεση των Ευρετηρίων σας

Δείτε άμεσα σημαντικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας, τη χρονική στιγμή που εσείς επιθυμείτε. Πώς; Προγραμματίζοντας την αυτόματη εκτέλεση των Ευρετηρίων της εφαρμογής, με το εργαλείο Schedule.

Ακολουθώντας απλά βήματα, επιλέξτε το Ευρετήριο που επιθυμείτε, ορίστε το χρονικό διάστημα για το οποίο θέλετε να εκτελείται, τη συχνότητα (πχ. Εβδομαδιαία) και την ακριβή ώρα εκτέλεσης… και είστε έτοιμοι!

Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου Ευρετηρίου θα εμφανίζονται πλέον αυτόματα στην οθόνη σας, τη μέρα και την ώρα που έχετε καθορίσει.


Μάθετε περισσότερα